Bekijk deze mail online
Nieuwsbrief icoon   Nieuwsbrief 24-1-2020 De Windvang   jul 2022
Personele zaken

Personele zaken

Verdrietig nieuws juf Ilona

Vorige week kregen we het verschrikkleijke nieuws dat de baby van juf Ilona na 20 weken zwangerschap in de buik is overleden. In de nacht van zondag op maandag zijn Ilona, haar man en kinderen de trotse ouders en broers geworden van Harm, een prachtig en compleet mannnetje. 


U zult begrijpen dat deze verdrietige gebeurtenis maakt dat juf Ilona voorlopig afwezig is. 


Mocht u een bericht aan haar willen sturen, dan kunt u dat afgeven op school, waarna wij het aan juf Ilona zullen geven.   

 

Vervanging juf Carola

Voor de kerstvakantie hebben we u laten weten op zoek te zijn naar een vervanger voor juf Carola. Gelukkig kunnen we u nu laten weten dat dit gelukt is!

 

We zijn heel blij dat Esther Schreve afgelopen maandag bij ons is gestart. Juf Carola is nog een dagje terug geweest van haar verlof om haar werkzaamheden over te dragen. Ook daar zijn we heel blij mee!

 

We wensen Esther heel veel succes en plezier op de Windvang!

 

Afscheid juf Ester

Volgende week woensdag 29 januari is de laatste werkdag van juf Ester. Zoals u weet wordt zij directeur op een school in Zandvoort.

Ondanks haar afscheid zal juf Ester nog aanwezig zijn op de marge-dagen in de week voor de voorjaarsvakantie om nog een laatste teamontwikkeling bij te wonen. Vrijdag 21 februari nemen we als team echt afscheid van haar. 

Warm eten

Er zijn een aantal kinderen die eten mee naar school nemen dat opgewarmd moet worden tussen de middag. Dit varieert van een volledig warme maaltijd tot het maken van tosti's.

Dit is op school niet mogelijk.

Mocht uw kind een dieet, allergie of andere reden hebben waarom dit wel zou moeten dan kunt u contact opnemen met de leerkracht van uw kind.

 

Gedeeltelijke staking 30 en 31 januari

In een eerder bericht bent u al op de hoogte gebracht van de staking op 30 en 31 januari en de gevolgen hiervan. 

Staken is een individueel recht van onze medewerkers. We hebben geïnventariseerd wie er gaat staken. In een teamvergadering heeft een gedeelte van ons team uitgesproken te gaan staken op 30 en 31 januari.

 

Hieronder nogmaals het overzicht van de groepen.

 

De groepen Kotter, Punter en Catamaran hebben deze 2 dagen gewoon school.

 

Voor de groepen Sloepje, Stern, Westlander en Klipper is er deze 2 dagen geen school.

 

Als uw kind met de taxi naar school komt, wilt u dan de chauffeur laten weten of uw kind wel of geen school heeft deze dagen?

Tijdelijke huisvesting

Tijdelijke huisvesting

In de afgelopen periode zijn er verschillende gesprekken met de gemeente geweest en is het gebouw aan de Nolensstraat kritisch bekeken. Er is een lijst gemaakt met aanpassingen / verbeteringen die nodig zijn voordat wij er met onze leerlingen gebruik van kunnen gaan maken.

 

Binnenkort ontvangen we ook de plattegrond van het gebouw zodat we met het team kunnen kijken naar een goede indeling.

 

Ook over het bewegingsonderwijs is gesproken. We hopen gelijk na de zomervakantie gebruik te kunnen gaan maken van Sporthal Rijnsoever. Sportbedrijf Katwijk beheert de sporthallen en zal ons verder informeren.

 

Nieuwbouw

Ook over het nieuw te bouwen schoolgebouw zijn de afgelopen tijd gesprekken gevoerd.

Er zijn een aantal architecten geselecteerd die benaderd gaan worden om hun interesse te peilen voor de bouw van het IKC.

 

De verwachting is dat ons huidige gebouw in het eerste kwartaal van 2021 gesloopt gaat worden, na de zomervakantie van 2022 hopen we met de Windvang in het nieuwe gebouw te kunnen starten.

 

We houden u op de hoogte!

  Voor de agenda

30 en 31 januari

 

 

 

10 t/m 14 februari

17 t/m 21 februari

24 t/m 28 februari

 

  Activiteit

WEL naar school gaan: Kotter, Punter en Catamaran

NIET naar school gaan: Sloepje, Stern, Kotter en Klipper 

Koersgesprekken leerlingen

Studie- en margedagen, leerlingen vrij

Voorjaarsvakantie