Bekijk deze mail online
Nieuwsbrief icoon   Nieuwsbrief juni 2019 De Windvang   mei 2020
Personele zaken
Personele zaken

Zoals u misschien wel heeft gezien hebben we een nieuwe conciërge mogen verwelkomen! Per 1 juli treedt hij officieel in dienst. Meester Leo is dagelijks bij ons op school aanwezig van 7.30 tot 13.30 uur. We wensen hem een hele goede tijd toe op de Windvang!

Na de zomervakantie mogen we ook een nieuwe collega welkom heten.  We zijn blij dat meester Dennis ons team komt versterken en wensen hem een hele goede tijd toe bij ons op school!

Aan het einde van dit schooljaar nemen we afscheid van juf Greetje en juf Liz. Na meerdere jaren op de Windvang werkzaam te zijn geweest hebben beiden gekozen voor een nieuwe uitdaging. We gaan hen enorm missen en wensen hen heel veel succes op hun nieuwe school!

Ook van meester Tom nemen we, na vele jaren, afscheid aan het einde van dit schooljaar. Hij heeft ervoor gekozen om met vervroegd pensioen te gaan. 

Afsluiting schooljaar

Afsluiting schooljaar

Het einde van dit schooljaar is in zicht! Er zullen oudergesprekken plaatsvinden op 9 en 10 juli en daarmee worden de OPP's van dit schooljaar afgerond. De uitnodiging heeft u inmiddels ontvangen, als u het strookje nog niet heeft ingeleverd, wilt u dit dan maandag alsnog doen?

 

Voor de eindgroepen is er volgende week het schoolkamp. Zij vertrekken dinsdag 2 juli naar Putten en komen op donderdag 4 juli weer terug. We wensen hen alvast heel veel plezier!

 

Maandag 8 juli is er voor het team een studiedag. Deze dag staat in het teken van de overdracht en organisatie van het nieuwe schooljaar. Alle kinderen zijn op deze dag vrij.

 

Donderdag 11 juli komt de inspecteur op school langs. Er is hard gewerkt aan de verbeterpunten. We vertrouwen erop dat hij deze ook ziet. We houden u op de hoogte!

 

Maandag 15 juli komen de leerlingen die volgend jaar bij ons op school starten na schooltijd langs voor een rondleiding door de school.

 

Donderdag 18 juli is de kennismakingsmiddag. Op deze middag gaan alle leerlingen kennismaken met hun klasgenootjes en juf of meester. De kinderen die volgend jaar niet meer op de Windvang zitten zijn vrij vanaf 12.30 uur.

 

We streven ernaar  u begin volgende week een overzicht van de groepen die we volgend jaar hebben met de bijbehorende leerkracht(en) toe te sturen.

 

Terugblik schoolreisjes Terugblik schoolreisjes

Terugblik schoolreisjes

Naar het Archeon (Daniël, Kano)

Ik was er al vaker geweest, want mijn moeder en ik hebben een museumjaarkaart en dan mag je er gratis in. Maar ik vond het heel erg leuk. Ik weet niet meer precies uit welke tijd, maar ik vond de huisjes het leukste. Ook wel de huisjes die een soort van winkeltjes waren. Ik weet niet of mensen het toen leuk vonden, want wij leven nu in deze tijd.

Ik zat in team blauw tijdens het riddergevecht en ons team heeft het gevecht gewonnen.

 

Naar het Archeon (leerling, Westlander)

Er was in het Archeon een man met hele lange puntschoenen. Die man ging uitleggen wat we allemaal gingen doen. We gingen pijl en boog schieten, ik heb er eentje precies in de buitenrand van de roos geschoten. Bijna iedereen heeft er wel een raak geschoten. We gingen ook nog met de hele klas verstoppertje spelen in het doolhof en de speeltuin. We gingen ook nog naar een gevecht kijken van mannen die gingen vechten. Dat ging mis en hij stak ernaast en toen had hij allemaal bloed aan de zijkant.

We gingen ook nog kanoën, in een holle boomstam en Bart is toen in het water terecht gekomen. We hebben ook nog kaarsen gemaakt en er was een man met leer die ging uitleggen wat hij daar mee ging doen.

 

Naar het Speelkasteel (Rick, Vletje)

Wij gingen aftellen tot iedereen mocht spelen in het grote kasteel. Het was leuk. Ik ging glijden van een rondraaiende glijbaan. Ik heb lekker snoep gegeten en ik deelde ook nog snoep uit.

 

Naar het speelkasteel (Tristan, Vletje)

We gingen naar de trampolines toe en er waren pratende machines met een chipkaart erin. Je had een glijbaan die heel snel naar beneden ging, wel 100 km. per uur! We hebben ook lekker patat gegeten.

  Voor de agenda

2 t/m 4 juli

8 juli

9 en 10 juli

11 juli

15 juli

18 juli

 

 

19 juli

22 juli t/m 30 augustus

 

  Activiteiten

Kamp eindgroepen

Studiedag, alle leerlingen vrij

Oudergesprekken

Bezoek inspecteur

15.00 uur rondleiding nieuwe leerlingen 

Kennismakingsmiddag, leerlingen die volgend jaar niet bij ons op school zitten zijn vrij vanaf 12.30 uur.

Laatste schooldag, school uit om 12.00 uur

Zomervakantie