Bekijk deze mail online
Nieuwsbrief icoon   Nieuwsbrief februari 2019 De Windvang   mei 2020
Voorjaarsvakantie

Voorjaarsvakantie

Na een drukke periode, met o.a. de Cito toetsen is het nu bijna tijd voor de voorjaarsvakantie! Het ziet er naar uit dat het weer mee gaat werken en we kunnen genieten van een heerlijke week.

Namens het team een hele fijne week gewenst en we zien de kinderen graag op maandag 4 maart weer terug op school.

Fijne vakantie!

Werkzaamheden schoolplein

Zoals velen van u vanochtend hebben gezien is er vandaag hard gewerkt op ons schoolplein.

De rubberen tegels onder de speeltoestellen zijn weer recht gelegd, aan een aantal speeltoestellen is onderhoud gepleegd en bij de kruipbuizen zijn de scherpe randen rond geslepen.

Na de laatste keuring bleek niet alles meer te voldoen aan de huidige veiligheidseisen. Na vandaag is alles tip top in orde en kunnen de kinderen weer naar hartelust spelen!

Even voorstellen

Even voorstellen

Beste ouders/verzorgers, 

Graag stel ik mijzelf even voor; mijn naam is Stephanie de Rijk. Ik ben 27 jaar en wonend in Leimuiden. Na de voorjaarsvakantie ben ik op de maandag, dinsdag en woensdag te vinden in groep Vletje. 

Een aantal jaar geleden heb ik lesgegeven aan vluchtelingen kinderen en ben ik als invalkracht het onderwijs in gegaan. Het leukste aan werken in het onderwijs is dat geen dag hetzelfde is. Ik krijg veel energie van de kinderen en vind het fantastisch om de kinderen uit te dagen om iets te willen leren en zo het beste uit zichzelf te laten halen! 

In mijn vrije tijd doe ik aan paardrijden en ga ik graag op pad met de hond. Mocht je nog iets willen weten over mij, loop dan gerust een keertje binnen. We gaan er in ieder geval een leuk schooljaar van maken. Tot ziens! '' 
 

Met vriendelijke groet, 

Stephanie de Rijk

Koningsdag 2019

Koningsdag 2019

Over een aantal weken is het zover! De Koningsspelen 2019! We vieren de spelen dit jaar op vrijdag 12 april.

 

Dit schooljaar zullen de groepen Klipper, Schoener, Westlander & Kano workshops gaan volgen op de Krom.

 

De groepen Jolletje, Sloepje, Vletje, Kotter & Tjalk blijven op De Windvang en zullen hier een spel- en sportprogramma gaan volgen!

 

Uiteraard ontbreekt ook niet het jaarlijkse Koningsspelen ontbijt/lunch!

 

Om deze dag tot een succes te maken vragen we uw hulp. Mocht u vrijdag 12 april vrij zijn en willen helpen, dan kunt u dit aangeven bij de leerkracht van uw kind.

 

Na de voorjaarsvakantie hopen we u snel meer informatie te kunnen geven over de inhoud van deze dag!

 

De Koningsdagcommissie

Pasen

Pasen

Op donderdag 18 april a.s. vieren wij het paasfeest in de Pniëlkerk. De viering begint om 08.45 uur en zal ongeveer een uur duren. 

Alle kinderen worden gewoon om 8.30 uur op school verwacht, zij gaan gezamenlijk naar de kerk. U bent natuurlijk van harte welkom om het paasfeest met ons mee te vieren.

 

Vanuit de ouderraad wordt er een paasbrunch aan alle groepen aangeboden. Hier zullen de kinderen van gaan genieten na de paasviering.

Aankondiging webinar CJG

Help je kind groeien met een positieve mindset.

 

In dit webinar geeft kinderpsycholoog en opvoedkundige Tischa Neve tips om je kind te helpen groeien. Een webinar vol met heldere, praktische uitleg en tips die je meteen kunt toepassen in de praktijk.

 

Wanneer

Donderdag 14 maart 20.30 - 21.30 uur

Voor wie

Voor ouders van kinderen tussen 2 en 18 jaar.

Inhoud

Kinderen met een vaste mindset geloven dat hun persoonlijke eigenschappen vaststaan. Dat je het moet doen met de intelligentie en kwaliteiten waarmee je geboren bent.

Kinderen met een groeimindset geloven dat ze zichzelf steeds kunnen blijven verbeteren en ontwikkelen. Dat je talenten alleen het startpunt zijn en dat je steeds kunt blijven groeien door hard te werken en ervaring op te doen. Deze manier van denken kan je kind enorm helpen om zelfvertrouwen op te bouwen en te groeien op alle gebieden.

En het goede nieuws is: je kunt je mindset veranderen, en wij kunnen kinderen helpen om die groeimindset aan te leren of te behouden.

 

Voor meer informatie en aanmelding: www.cjgkatwijk.nl

  Voor de agenda:

25 februari t/m 1 maart

5 maart

12 april

18 april

  Activiteit:

Voorjaarsvakantie

Bezoek schoolinspectie

Koningsspelen

Paasviering